In 2018 bekroond met een score van 9.5 op een van de belangrijkste bookingsites
  • Twitter
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
Boek nu. Bel Sofie: +32 473 91 95 06

Lees wat onze gasten geschreven hebben

Thuiskomen, hartelijkheid, ongedwongen sfeer gekoppeld aan een mooi en luxueuze kamer, heerlijk ontbijt inbegrepen. Aan ieder aan te bevelen, wij komen terug! (Valerie & Pierre)


Bedankt voor de gastvrije ontvangst, de kamer was in één woord "geweldig", goed geslapen en een heerlijk ontbijt met zelfgemaakte jam, Heerlijk!. Als ik hier weer in de buurt ben, zie je me zeker terug! (Danny)


Lieve Sofie, Nils en Yentl,
De afgelopen periode ben ik bij jullie vaste gast geweest en in die tijd (9 maanden) ben ik een beetje deel geworden van jullie gezin. Het heeft mij een beetje thuisgevoel gegeven. Na je werk thuiskomen, wat babbelen en iets drinken en dan eten. Met Yentl spelen in de tuin was deze zomer een leuke afwisseling van het werk. Kortom, ik had me geen beter plekje kunnen wensen, ik heb prima gegeten en geslapen.
Bedankt voor de goede zorgen en warme gastvrijheid! (Hans)


Het was zeker waard om twee maanden te wachten op mijn cadeau voor mijn 50e verjaardag, alles was dik in orde, Bedankt
Fijn weekend, leuk gezelschap en een super B &B Bedankt voor de fijne ontvangst!
Gertie


Ontvangst met "Welkom Frans" op het schoolbord, was ronduit een trouvaille.
Alles klopt hier: de ontvangst, de gastvrijheid, de maaltijden, het ontbijt, het heerlijke matras, de opgetogen geluidjes van Yentl.Ik kom zeker terug. (Frans)


Vanuit het Hoge Noorden naar bourgonisch België, op bezoek bij verloren zusje en beland bij Yentl's Place...
Met een gastvrouw met gevoel voor onthaal en eeen gastvrouwtje om te kussen...
Fijn bed, overdadig ontbijt, riante badkamer. Top uitzicht!
Dank!
Tut! Zoen in het Fries (Elsie)


Zeer gastvrij en spontaan, vriendelijk onthaal. the place to be voor een heerlijk relaxe tussenstop op zakenreis!
(David)


Met name de schoonheid van de ligging en het verzorgde uiterlijk van de kamer was zeer opmerkelijk. belangrijke items voor mij zijn of het schoon is en praktisch. het sanitair en badkamer zijn zeer ruim opgezet en zeer schoon. de badkamer is bijna net zo groot als de slaapkamer.de gastvrijheid en de flexibiliteit van het personeel. hoewel kleinschalig kon er veel. door mijn late arriveren werd vooraf telefonisch een en ander kortgesloten waardoor zowel ikzelf als het personeel op de hoogte waren.'s morgens bij het aangename ontbijt werd ik getrakteerd op een schitterend uitzicht, echt een aanrader! dit soort uitzichten zie je niet vaak, zeker als je het drukke leven even achter je wilt laten is dit wel een aanrader en kom je even tot jezelf.
(Hendrik)


Jullie zijn de beste gastheer/vrouw/dochter die men zich wensen kan, daar bovenop zo'n mooie en authentieke woning en mensen,
dat zal nooit uit onze gedachten gaan. (Jan & An)


Onze eerste ervaring met een B & B is er eentje om nooit te vergeten. Super mooie kamer, lekker ontbijt en een ontvangst om "U" tegen te zeggen. Bedankt voor dit mooie moment! (Philippe & Sylvie)


We waren hier voor een voetbaltornooi van onze oudste zoon, we hebben het hier heerlijk gehad! De jongens konden in de tuin voetballen! We zijn hier echt in de watten gelegd. (Eric Jan, Claudia, Stijn & Mats)


Gastvrijheid en de ligging van B&B Yentl's place zodat het een goede uitvalsbasis is voor zowel stedentrips als wandelen of fietsen in natuur. In de omgeving is veel te zien.(Ids)


Wat een gemoedelijke sfeer bij dit B & B. Wij waren met een kleine baby en dankzij de goede zorgen van onze gastvrouw was dit een heerlijk relaxt weekend voor ons alledrie! Lekker ontbijt, goede sfeer, in de buurt van natuur en Leuven. Perfect.(Judith)


Jullie warme onthaal, de gastvrijheid, het heerlijke ontbijt, het perfect gekookte eitje, de gezellige babbel, ... maakten ons verblijf hier onvergetelijk! Dankzij jullie werd dit verblijf écht 'vakantie'! (Oscar & Myriam)


Hoe werken in de streek ook aangenaam kan zijn! Het was een fijne nacht in een aangename kamer, alles zeer verzorgd: van ontvangst tot ontbijt. Ik hoop nog eens terug te komen!(Kris)


Dit is echt genieten!

Een leven zoals God in.... Ramsel!

Proficiat :-) (Saskia)


Wij vertrekken als grote reclameborden voor 'Yentl's Place', de naam waardig!(Edwin & Els)


Een verblijf in Yentl's Place in heerlijk! Je wordt helemaal in de watten gelegd, dat begint al bij de warme ontvangst,super gezellig gesprek gehad met Sofie onder het genot van een lekker drankje. En dan heb ik het nog niet gehad over het voortreffelijke ontbijt en hoe mooi de boerderij wel niet is. Ook leuk dat we Yentl even ontmoet hebben, ze is superlief. We hadden wel een hele week willen blijven! (Anne& Daan)


"La porta si apra su un sorriso, brillante come un sole,

spariscono le nuvole scuri,d'un estate troppo buio,

ci sentiamo subito come a casa, un piccolo paradiso dove si sente proprio,

il suo nome Yentl's Place,  "el poste de la gentillezza",

grazie Sofie

(Veerle & Jean-Claude)